Ένας συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής σε μια κατασκευή. Η ομπρέλα αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για τον επαγγελματικό σας χώρο είτε για την οικία σας με υψηλή ποιότητα, κορυφαίου εργονομικού σχεδιασμού, εμπλουτίζοντας το χώρο σας και προσφέροντας εύκολες λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Ομπρέλα με πλαϊνό μπράτσο

Ιδανική για καταστήματα αφού διαθέτει πλευρική στήριξη καθώς προσφέρει μεγάλη επιφανειακή κάλυψη και εξοικονόμηση χώρου. Η τέλεια επιλογή για μοντέρνους χώρους

Ομπρέλα κεντρικού σκελετού

Μια κλασική επιλογή για τον επαγγελματικό σας χώρο άλλα και για την οικία σας. Η ομπρέλα κεντρικού σκελετού είναι βαρέου τύπου, απλή και ανθεκτική στα καιρικά φαινόμενα.

Ομπρέλα τροπικού τύπου

Οι ομπορέλες τροπικού τύπου προσφέρουν μια πιο εξωτική εμφάνιση στον χώρο που φιλοξενούνται. Τα προϊόντα σκίασης που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή τους είναι από 100% φυσικά υλικά. Οι κορμοί στήριξης προέρχονται από δάση της Β. Ανατολικής Ευρώπης κι η ανάπτυξή τους έχει γίνει με φυσικό τρόπο χωρίς φροντίδα με αποτέλεσμα, όλα τα πλεονεκτήματα της δασικής ξυλείας. Μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα φύλλα κοκκοφοίνικα MAKUTI & FUN PALM και Θαμνόχορτα THATCH & ALANG-ALANG.

Δείτε τις δουλείες μας

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την τοποθέτηση στον χώρο σας και σας προτείνουμε
την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.