Αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο προστατεύοντας τον από το χειμώνα και χαρείτε την καλοκαιρινή αύρα.

Τέντα με βραχίονες

Μια έξυπνη και μοντέρνα επιλογή για χώρους που δεν επιτρέπουν τον κλασικό τρόπο στήριξης. Αποτελείται από βραχίονες κατασκευασμένοι από προφίλ αλουμινίου ηλεκτροστατικά βαμμένοι. Διατίθενται ανάλογα τις απαιτήσεις της κατασκευής από ελαφρύ τύπου έως ενισχυμένου υπέρβαρου τύπου.

Τέντα με αντηρίδες

Η πιο δημοφιλής σταθερή και διαχρονικού τύπου τέντα. Ιδανική για διαμερίσματα ρετιρέ ή αυλές, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Οι αντηρίδες χρησιμοποιούν σωλήνες σιδήρου ή αλουμινίου.

Τέντα σε μπάρα

Ένα έξυπνο σύστημα με βραχίονες ιδανικό για χώρους με ιδιαιτέρες δομικές ατέλειες (στραβά τοιχώματα, ψευδοροφές, λεπτές επιφάνιες). Ιδανικό για λιγότερες παρεμβάσεις (τρύπες) στον τοίχο σας.

Τέντα κασετίνα

Μια επιλογή για τέλεια αισθητική άλλα και προστασία του πανιού και των βραχιόνων, αγκαλιάζοντας τα μηχανικά μέρη άλλα και το πανί στην ειδική θήκη αλουμινίου. Με αυτό τον τρόπο διατηρούνται καθαρά και προστατευμένα τα εξαρτήματα της από τα καιρικά φαινόμενα, δίνοντας τους μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τέντα Ριντό (κάθετη)

Η τέντα Ριντό είναι σταθερή και ελαφριά κατασκευή με μεγάλη αντοχή στους πλευρικούς ανέμους , αφού μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα στο χώρο σας. Δίνεται η δυνατότητα για επιλογή πανιού της αρεσκείας σας ή ζελατίνας (διαφανής μεμβράνη).

Τέντα ζελατίνα

Μια ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους αποτελεί η τέντα ζελατίνα. Αλουμινένια κατασκευή με βασικό υλικό την ζελατίνα, προστατεύει το χώρο σας από την κακοκαιρία (βροχή , χιονιά ) χωρίς να σας εμποδίζει να απολαύσετε τη θέα.

Τέντα καποτίνα

Μια επιλογή για τέλεια αισθητική χώρων με ρετρό στυλ αποτελεί η τέντα καποτίνα, για την κάλυψη παραθύρων και εισόδων. Μπορεί να είναι σταθερή σιδηροκατασκευή ή αλουμινίου που ανοιγοκλείνει με τηλεχειριστήριο ή χειροκίνητα, με επένδυση από τεντόπανο ή μουσαμά PVC.

Ψάχνετε την ιδανική λύση σκίασης;

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την τοποθέτηση στον χώρο σας και σας προτείνουμε
την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.